B&B Wallenborn is geboren

HOERA eindelijk gaat de website de lucht in. Een website waar hier en daar nog gebruikers aanpassingen nodig zijn en het even wachten is op professionelle foto’s van de B&B zelf. 

Zoonlief heeft geprobeerd om onze identiteit terug te laten komen in de website. De liefde voor de natuur, de schoonheid en eenvoud van het leven en met twee benen op de grond. Dank je liefie voor het werk wat je erin hebt gestoken en nog.

Momenteel zijn we nog druk bezig in de B&B met de aankleding en klein kluswerk. Vanwege de corona is het wat lastig om benodigdheden te kopen om de boel op te fleuren wat zorgt voor vertraging en dus ook voor vertraging van foto’s. Desalniettemin kan er natuurlijk wel al geboekt worden.

Ook is de opzet van de B&B veranderd. Daar waar we eerst een B&B kamer in ons eigen huis hadden, hebben we nu gekozen voor een heus appartementje waar jij als gast alles voor handen hebt, inclusief optimale privacy

Sanitaire voorzieningen maar ook een klein keukenblokje met een heerlijk ouderwets, Duits, eikenhouten zithoek. Een koffiehoekje met een Senseo apparaat, een waterkoker en een gevulde koelkast met frisdrank, water, wijntje en speciaal biertjes zijn aanwezig. Zie de koelkast als een grote minibar waar je gebruik van kunt maken indien gewenst. 

Buiten is er een terras met zithoek en picknicktafel. Mocht je gebruik willen maken van de vuurschaal of BBQ is dit ook mogelijk.  

Ik zal regelmatig een blog schrijven om jullie op de hoogte te houden wanneer het seizoen officieel gaat starten, ins en outs rondom de corona maatregelen,  omgeving, activiteiten enz. Mochten er vragen zijn neem dan zeker contact op. 

Wil je meteen reserveren klik op onderstaande link om te zien of de door jouw gewenste periode nog VRIJ is.

https://bedandbreakfastwallenborn.de/availability/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>